NovaRoyal Rakúska kvalita

Najjemnejšia pleťová voda akú poznám. Čistí dôkladne a do hĺbky.

Čistiace mlieko Novaroyal skúsenosti Barbora Yurkovic

Barbora Yurkovic

vizážistka a stylistka

Brabora je známa a úspešná slovenská vizážistka a stylistka, ktorá dennodenne spolupracuje s fotografmi, modelingovými agentúrami a módnymi časopismi. Ako našu zákazníčku, sme ju oslovili, aby sa s nami podelila o svoje skúsenosti s produktami NOVAROYAL. Viac o Barbore Yurkovic si môžete prečítať na www.barborayurkovic.sk

Aké produkty NOVAROYAL používate?

S kozmetikou NOVAROYAL pracujem už dlhšie a môžem dať do pozornosti produkty, ktoré sa stali súčasťou môjho každodenného života, pleťovú vodu NOVAROYAL PERFECT CLEAN PREMIUM a NOVAROYAL PERFECT CLEAN PREMIUM ČISTIACE MLIEKO.

Ako ste spokojná s čistiacim mliekom?

 

NOVAROYAL PERFECT CLEAN PREMIUM ČISTIACE MLIEKO

Čistiace mlieko NOVAROYAL PERFECT CLEAN PREMIUM používam na odstránenie make-up-u. Mlieko prstami vmasírujem do pleti a potom ho jemne zotriem pomocou vatových tampónov. Látky, ktoré toto mlieko obsahuje nieležne dôkladne odstraňujú nečistoty, ale zároveň vyživújú pleť pomocou oleja z hroznových jadier,  výťažkov z hodvábu a vitamínu E. V kombinácii s avokádovým olejom a D–pantenolom  podporujú regeneráciu pleti, takže moja pleť je po použití mlieka nielen čistá, ale aj ukľudnená, a navyše krásne vonia.

 

Ako ste spokojná s pleťovou vodou?

Pleťová voda NOVAROYAL PERFECT CLEAN PREMIUM je výrazne iná ako vody, ktoré som doteraz vyskúšala. Čistí veľmi dôkladne do hĺbky, nezanecháva žiaden nepríjemný film na pokožke a je to najjemnejšia pleťová voda, akú poznám. Obsahuje keratín, ktorý  podporuje tvorbu kolagénu a látky, ktoré regulujú hydratáciu pleti a zjemňujú póry.

D-pantenol navyše pokožku príjemne upokojí. Túto vodu používam dvakrát denne na dočistenie pleti.

Cena tejto kozmetiky je vzhľadom na jej exkluzivitu viac ako prijateľná. Oporučujem ju s nadšením aj mojim klientkam.

Staňte sa ambasádorkou značky NOVAROYAL a testujte produkty zadarmo

Hľadáme ambasádorky značky NOVAROYAL, ktoré budú testovať naše produkty. Pravidelne, každý týždeň, vyberieme jednu ambasádorku, ktorej dáme testova produkty NOVAROYAL. Pošleme vám ich úplne zadarmo. Jedinou podmienkou je spracovanie recenzie na základe vášho testu. Viac informácií o podmienkach nájdete po kliknutí sem.

Pipojde sa k diskusii

Pridajte komentár.